Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vitam Scrambled Tofu is een veganistisch roerei gemaakt van tofu en is een van 's werelds meest populaire recepten onder vegans.From Vitam is er nu een speciale kruidenmix voor deze, waarin de Indische Kala Namak steenzout wordt gemengd in als een zeer speciale kick . Kala Namak heeft een licht zwavelachtige smaak (zoals zeer verse eieren) en maakt de roereieren tofu smaak dus 'Eggy'. Voor de mooie gele kleur wordt kurkuma toegevoegd, een kruid dat in zowel de Indiase Ayurveda en in de traditionele Chinese folklore een belangrijke rol speelt. Vitam Scrambled tofu kruidenmix is ook zeer geschikt voor tofu frittata of omelet evenals Chaat masala met een beetje plantaardige yoghurt en citroen sap over fruit en salades, Lassi en komkommer Rajitas.
Ingrediënten: Gebakken uien * (58%), ui poeder *, Kala Namak steenzout (12%), kurkuma (1,5%), paprika *, nootmuskaat *, knoflookpoeder *, tijm * (1,1%), peper *, chili * (0,3%), aardappelzetmeel * * Van gecertificeerde biologische landbouw.
Toepassing Vitam Scrambled Tofu:
1 volle eetlepel (17g) Scrambled tofu kruiden weken in 100 ml water. Bak 150 gram tofu in een pan met een beetje olie kruimelig. Met een spatel de onderste tofu herhaaldelijk afschrapen. Giet de kruiden mengsel onder krachtig roeren over de tofu en net zo lang blijven bakken tot de gewenste consistentie is bereikt. Je kunt ook een eetlepel voedingsgist toevoegen.
Gewicht: 17g
Sorteren op:
Geen reviews gevonden.
Vegan Awards
Alle bedragen zijn inclusief BTW Â
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.