Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dal Makhani is een traditioneel langzaam gekookt, rijke curry met zwarte gram en rode bonen. Dit milde vegan gerecht heeft zwarte gram(bonen) en tomaten gemengd in een dikke rijke saus. Idealiter diende het als een hoofdgerecht met jeera rijst, naan brood of chapatti. Of diende als een bijgerecht bij een Indiase maaltijd.
Ashoka is het belangrijkste etnische Indiase voedsel merk geproduceerd in India. Het is waarschijnlijk het grootste verspreid etnische Indiase merk in de wereld! Het assortiment omvat kant-en-klare curries (Heat & Eat), Frozen Foods (Indische Brood & Snacks) en veel meer. Elk recept bedacht door meester-koks, uitermate aromatisch met rijke smaken. Grote zorg en zorgvuldige detaillering zijn essentiële ingrediënten van elk recept. Inderdaad Ashoka is de oorspronkelijke smaak van India.
Ingrediënten: water, zwarte gram, uien, kokosmelk, zonnebloemolie, rode bonen, tomatenpuree, cashewnut, gember, zout, Coriande bladeren, knoflook, chilipoeder, kruiden [anistar, zwarte kardemom, zwarte peper, komijn, kassie chilipeper, kruidnagel, zout, koriander, komijn, droge gember, venkelzaad], groene pepers, kurkuma poeder, kardemom, kaneel, kruidnagel.
Kook Instructies: Koekenpan: Neem ongeopende folie zakje en dompel in kokend water voor 3-5 minuten. Verwijder het zakje en serveer. Magnetron: Doe de inhoud in een ovenschaal en verwarm gedurende 2 minuten. Roer en serveer. Zorg er altijd voor dat het gerecht heel goed verwarmd is voor het opdienen.
Just Heat and Eat. Microwavable in 2 minuten.
Geen conserveringsmiddelen. Geen cholesterol. Geen Trans Fat. Glutenvrij 100% vegetarisch. Vegan.
Gewicht: 280g
Sorteren op:
Geen reviews gevonden.
Vegan Awards
Alle bedragen zijn inclusief BTW Â
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.