Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Je eet vlees omdat je bent opgegroeid met het verhaal dat het natuurlijk is. Iedereen in je omgeving at vlees en het werd gezien als lekker en gezond.
Maar de tijd is veranderd en tegenwoordig krijgen de nadelen van vlees meer aandacht. De vleesindustrie is schadelijk voor het milieu, dodelijk voor de dieren, en vlees blijkt niet zo gezond te zijn als gedacht.
Nu sta je voor de keuze: Hou je vast aan je gewoonte en het verhaal van vroeger, of stel je jezelf open voor de feiten van nu?
In Vlees is dood, lang leve groente laat Robin Schaper op een heldere, wetenschappelijk onderbouwde, en overtuigende manier zien dat de feiten beter zijn dan het verhaal. Je redenen om vlees te eten worden één voor één op de proef gesteld, terwijl de voordelen van plantaardig voedsel zich opstapelen. Het boek bevat ook dertig heerlijke recepten, zodat je die voordelen meteen zelf kan ervaren.
Robin Schaper besloot in 1992 als eerste in zijn omgeving om te stoppen met vlees eten, hij was toen vijf jaar oud. Bij het schrijven van Vlees is dood, lang leve groente maakte hij gebruik van zijn eigen uitgebreide ervaring in combinatie met wetenschappelijke bronnen.
De recepten zijn ontwikkeld door zijn jongere zus, Cindy Albers, die ook al sinds haar jeugd geen vlees meer eet en zich al jaren specialiseert in honderd procent plantaardig koken.
Sorteren op:
Geen reviews gevonden.
Vegan Awards
Alle bedragen zijn inclusief BTW Â
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.