Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • î­Œ100% Vegan webshop
  • î­ŒSnelle levering
  • î­ŒVeilig en vertrouwd
  • î­ŒBoven €100,- gratis levering (NL)
  • î­ŒOok af te halen in onze winkel
FOOD /

TRS Garam Masala 100g

TRS Garam Masala 100g
TRS Garam Masala 100g
0 Review | Review toevoegen
TRS Garam Masala 100g
€ 1,79
Aantal: 
Bestellen
 

Garam Masala betekent letterlijk warm (Garam) kruid (Masala) maar, het is geen kruid op zich. Het is een kruidenmengsel gebruikt in India en de rest van het Indiase subcontinent. Deze speciale mix van kruiden wordt gebruikt in een kleine hoeveelheid op het einde van het koken of gebakken in het begin van het koken om een subtiele smaak toe te voegen aan het gerecht. Let op, u moet garam masala toegevoegen in kleine hoeveelheden, anders zal het de schotel overweldigen.Veel verschillende soorten Garam Masala zijn te vinden afhankelijk van de regio en de persoonlijke smaak. Enkele veel voorkomende ingrediënten zijn zwart-witte peperkorrels, kruidnagel, laurier, lange peper (ook bekend als pippali), zwarte komijn (bekend als Shahi komijn), komijnzaad, kaneel, (zwart, bruin, groen en gewoon) kardemom, nootmuskaat, foelie, ster anijs en korianderzaden. Het is alleen of met andere kruiden gebruikt. Garam masala is scherp, maar niet "heet" als een chili peper.

TRS Garam Masala is een mengsel van aromatische kruiden, vooral gebruikt voor het aromatiseren van Noord-Indiase gerechten. Garam Masala kan worden gebruikt als een smaakmaker gestrooid op pakoras en Samosas of als een mengsel met yoghurt om een uitstekende garnering te maken. Ingrediënten: koriander, komijn, piment, nootmuskaat, peper, kardemom, kruidnagel, venkel en laurier. Eenmaal geopend raden wij u aan het over te brengen naar een luchtdichte verpakking op een koele en droge plaats. Dit zal de versheid en smaak behouden. We besteden veel zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat de TRS producten u bereiken in perfecte staat.

Instructies voor gebruik:

• Garam masala is meestal ofwel toegevoegd aan een curry, plantaardige gerechten, soepen, stamppotten of tegen het einde van het koken of gesprenkeld over het oppervlak net voor het opdienen
 
• Garam wordt gebruikt binnen het bereik van gerechten volgens het recept zoals in Roghan josh, kip Kurma, dal makhani, etc.

• Garam masala kan worden toegevoegd aan het vis, curry, kip masala en in de marinade voor schapenvlees.

Gezondheid Voordelen:

• Omdat de masalapoeder wordt toegevoegd slechts in kleine hoeveelheden, heeft het niet aanzienlijke voordelen voor de gezondheid. Maar het gebruik van kruidnagels en peperkorrels is bekend ze de digestieve klachten en de immuunfunctie verbeteren.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Discover the best vegan products!

Winnaar 'Beste Nederlandse vegan (friendly) (web)winkel 2016'

Vegan Awards

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Veggie 4U | Weimarstraat 76 | 2562 HA Den Haag | 070 - 767 00 69 | info@veggie4u.nl Veggie 4U © 2024