Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Gebruik sushi-azijn voor het op smaak brengen van sushirijst, salades, sauzen, stoofpotten en wokgerechten.
Verwachte levertijd
: 1 dag(en)
Standaard levertijd
:
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Ongezoete sushi-azijn wordt ook wel 'genmai su' genoemd, oftewel rijstazijn. Je kunt er niet alleen sushirijst mee op smaak brengen, maar ook heerlijke dressings maken, wokgerechten afblussen of een teveel aan zout iets verbergen. Ook lekker in combinatie met andere Japanse smaakmakers, zoals shoyu, tamari en sesamolie, of met de zoete tegenhangers gembersiroop en mirin. Sushi-azijn wordt op authentiek Japanse wijze gebrouwen. Ingrédiënten: water, bruine rijst*, zeezout, koji-ferment * = van biologische landbouw Allergie Advies: Dit product is vrij van gluten en soja. Voedingsinformatie per 100g:
Sorteren op:
Om een review te kunnen plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Geen reviews gevonden.
Vegan Awards
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.