Winkelwagen 0

Winkelwagen

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • î­Œ100% Vegan webshop
  • î­ŒSnelle levering
  • î­ŒVeilig en vertrouwd
  • î­ŒBoven €100,- gratis levering (NL)
  • î­ŒOok af te halen in onze winkel
FOOD /

D'angelo biologische ravioli met veganistische vulling 250g

D'angelo biologische ravioli met veganistische vulling 250g
D'angelo biologische ravioli met veganistische vulling 250g
0 Review | Review toevoegen
Wil je Pasta? Met deze heerlijke biologische ravioli van D`Angelo zeker! Deze pasta overtuigt met een zachte veganistische vulling en goudbruine pastadeeg. Echt heerlijk!
€ 3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Semi Fresh - Vers op maat gemaakt! ,, ,, Halb 'Semi' Latijn betekent: deze pasta bevat de helft zoveel water, maar twee keer zoveel smaak. Om te genieten van alle voordelen van verse pasta - en de dubbele dekking omdat 250g tijdens het koken ontstaat en het zet dan ook bijna 2x uit in gewicht na het koken. â€‹

Ingrediënten: deeg: harde tarwe griesmeel *, water, palmolie *
vulling (40%): smelten van groenten * (45%: water, kokosolie *, aardappelzetmeel *, zeezout, verdikkingsmiddel: Agar Agar *), broodkruimels * (tarwemeel *, gist *), prei *, zeezout, emulgator: sojalecithine *, peper * (* = biologisch gecertificeerd).

Voedingswaarde per 100g:
Energie KJ: 1187 KJ
Energie kcal: 281 kcal
Vet: 5,0 g
waarvan verzadigde stoffen: 3,9 g
Koolhydraten: 49 g
waarvan suikers: 2,2 g
Eiwit: 7,5 g
Zout: 1,5 g

Bereidingsadvies:
Noteer iets kokend water rond de 12 De pasta in 2,5 liter zout (1 theelepel zout per liter water) - 15 minuten ,, al infuus dente ''.​

Bewaar advies:
Droog bewaren, beschermd tegen hitte.  Na openen openen koelen en snel consumeren. ​

Allergieadvies:
bevat: gluten, soja, tarwe, sporen
mogelijk: melk, selderij​
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept suggestie:
Ravioli met veganistische fusion met groenten Mushroom Bolognese
Ingrediënten:
250g Ravioli met veganistisch smelten - 1/2 Spaanse ui - 1 bosje verse basilicum - 200 g wortelgroenten (zoals pastinaak, wortels, selderij, peterseliewortel, ...) - 4 eetlepels olijfolie - 1 theelepel tomatenpuree - 1 theelepel suikerriet suiker - 1 theelepel grof zeezout - 4 eetlepels koken pasta water - 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten - 400 g tomaten (ingeblikt) - 1 theelepel zwarte peper, of niet gebroken - 1 theelepel oregano - 1 theelepel porcini gedroogd, gemalen
Bereiding:
Kook pasta volgens de instructies. Ondertussen, versierd, geschild en fijn in blokjes van 0,5 cm gesneden, fruit de groenten in een grote, ondiepe ovenschaal goudgeel met de olie. Tomatenpuree en gemakkelijk mitrösten. Blus af met het kookwater. Voeg ingeblikte tomaten, suiker, zout, peper, eekhoorntjesbrood en oregano toe. Kook eenvoudig 12 minuten. Geef warme pasta in de groentepaddestoel Bolognese en voeg de blanco toe. Met pijnboompitten en basilicum versieren en serveren.
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Discover the best vegan products!

Winnaar 'Beste Nederlandse vegan (friendly) (web)winkel 2016'

Vegan Awards

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Veggie 4U | Weimarstraat 76 | 2562 HA Den Haag | 070 - 767 00 69 | info@veggie4u.nl Veggie 4U © 2024